DSC01922.JPG

"Olen Outi-Maijan hoidosta erittäin kiitollinen. Ensimmäisen kerran jälkeen oli ihana lukea PDF:nä mitä tuntemuksia yms, hoidon aikana oli nähnyt,oivaltanut tai tuntenut.

 

Toisella kerralla olo jopa euforinen jonka jälkeen aloin itse aueta. Nyt odotan seuraavaa kaukohoitoa ja siitä tulevia oivalluksia/

avautumisia tai mitä korkeammaksi parhaakseni saan.

Voin vain lämpimästi suositella hänen hoitoa"

Mikä ihmeen energiahoito?

Mitä energia on ja miten sitä hoidetaan?

Ehkäpä tunnetuin energiahoitamisen muoto "ReiKi" (Rei=universumi, Ki= energia) on kotoisin Japanista, jossa hoitomuoto on ollut käytössä tuhansia vuosia, ja jossa Mikao Usui (1865–1926) alkoi sitä opettaa uudelleen. Länsimaihin ReiKi saapui 1938, kun Havaijilainen Hawayo Takata alkoi opettaa sitä länsimaalaisille.

Itse energian nähdään olevan universaali, kaikkia yhdistävä voima. Uskonnoissa sitä nimitetään hengeksi ja yleiskielessä puhutaan usein "viboista". Käytännössä Universaali energia on kaikkialla ja kaikessa tapahtuvaa liikettä ja värähtelyä.

Energiahoitaja kouluttautuu tulkitsemaan näitä värähtelyjä ja kanavoimaan puhdasvärähteistä energiaa hoidettavan parhaaksi. Energiahoito ei korvaa lääkehoitoa tai ole suositeltava ainoana hoitomuotona esimerkiksi vakavien, lääkitystä ja johdonmukaista terapiaa vaativiin sairauksiin. Energiahoito koetaan kuitenkin yleensä hyvin rentouttavaksi ja silmiä avaavaksi kokemukseksi.

Olen itse vihkiytynyt Reiki I ja II -tasoille vuonna 2013 Henna Salorannan (Valonpolku) opissa ja saanut Reconnection -avauksen vuonna 2015 Niina-Matilda Kuusiston (Vesipeili) luona.

Mikäli hoitoni kutsuvat, voit ottaa minuun yhteyttä tai varata paikan suoraan verkkokaupastani. Saan ilmoituksen automaattisesti ostosta, jonka jälkeen otan sinuun yhteyden ajanvarauksen tiimoilta.

©2019 by Outi-Maija Itkonen